Вероятно не сте видели нито един представител на ГЕРБ да участва в

...
Вероятно не сте видели нито един представител на ГЕРБ да участва в
Коментари Харесай

Тома Биков изпреварващо: Очаквайте голямата новина за правителството днес или утре

Вероятно не сте видели нито един представител на ГЕРБ да взе участие в тези подиуми и няма и да видите, тъй като нашето мнение е, че последното нещо от което има потребност българския парламент, е сходни ексцесии.

Това съобщи депутатът от ГЕРБ Тома Биков пред NOVA NEWS.

" Думата " парламент " идва от говорене. Най-голямата мощ е силата на причините, а не на физическото положение на един депутат и в случай че някой си мисли, че с сходни физически конфликти може да наложи своето виждане, той се лъже. Не това е определящо при парламентарната мощ. Силата идва, когато можеш да убедиш останалите в правотата на твоята точка ", разяснява още той.  

Според него сходни конфликти раздалечават гледните точки. Това, което се случи през днешния ден няма никакъв позитивен резултат за хората, които участваха.

" Мотивът е, че след този скандал следваше точка, която " Възраждане " бяха предложили и когато Желязков направи своето предложение, добави, че в последна сметка, ако НС може да го опровергае, че работата може да продължи обикновено, той може да ги изслуша, само че това не се случи. Ако в идващите два часа беше траял този жанр, по-добре да не работи ", изясни Биков.  

" Проблемът е, че влизаме в обстановка, в която Народното събрание може да се окаже непотребен и силите, които се пробват да го показват по този метод, намират мощни причини, когато им се дават сходни мотиви. Нито една от партиите няма изгода да се окаже непотребна и отвън политическия живот. Ако няма парламент, няма и партии ", добави депутатът.  

Биков съобщи, че ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ не престават да водят диалози за взаимно държавно управление. 

" Не бих приказвал за условия, взаимни отстъпки и така нататък Моето мнение е, че в случай че имаме формат на непартийно държавно управление е добре всички негови членове да бъдат непартийни, а в случай че имаме формат на съдружно държавно управление - то е добре да бъдат преобладаващи хора от партиите. Ние сме " за " това да има непартийно държавно управление към този моменти Народното събрание да поеме самодейността за ръководство, а изпълнителната власт да ръководи. 

Моето мнение е, че господин Василев би сбъркал в персонален проект, в случай че стане министър, тъй като ще се трансформира в тяга за офанзиви от всички страни. 

Очаквайте огромната вест през днешния ден или на следващия ден. Крайният период е понеделник, само че мисля, че главните линии, които са реализирани, остават немаловажни, само че има механически елементи ", разкри той. 

Биков съобщи, че не желае да разяснява Бакалова и представителите на нейния контингент. 

" Не съм всемирски хроникьор. Има задоволително хора, които се занимават със светските злословия. " Барселонагейт " демонстрира по какъв начин прокуратурата държи едни каузи на трупчета. Това дело трябваше да е завършено или с обвинителен акт, или с опровергаване. Прокуратурата държи Бакалова с каузи по същите тематики. Тя е брачна половинка на доближен до господин Божков. Г-жа Мира Иванова се интересува задоволително, с цел да се интересувам и аз. Вие ми цитирате по какъв начин тя е коментирала бъдещето на страната и политическите процеси в нея ", сподели той. 

" Аз преглеждам този въпрос като знаменателен за работата на основния прокурор и показва къде са слабостите на висшата прокуратура "  

Той попита водещата помни ли от по кое време е от това дело. 

" Държано е, с цел да се вика Борисов още веднъж и още веднъж. Да го питат има ли къща в Барселона, а той да каже, че няма. Да се извика Ивайла Бакалова, след това да бъде прибрано още веднъж. След време отново да се извади. Това не е прокурорска работа. Ще забележим ли доказателства? Докато не дойдат доказателства в писмен тип, всичко събрано досега, аз няма да гласоподавам " за " рухването на какъвто и да е било имунитет, до рухването на Гешев като основен прокурор. Имаме един човек, който се упражнява в някаква политическа игра и няма да поддържа нищо, което желае. Не ме интересува какво говори Иван Гешев, Бакалова и този контингент ", уточни още Биков. 

" Няма да понасям да идва в Народното събрание и да ме назовава политически отпадък на личния ми терен. Той ще бъде свален със правосъдна промяна. Аз, за разлика от Гешев, съм определен от българския народ. На този терен нито един назначен от 20 души не ни назовава " политически отпадък " и " мафия ". Съдебната промяна не би трябвало да се върти към една фигура и една персона ", заключи депутатът от ГЕРБ.  
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР